background

 Надовго запам'ятається учням 7-А та 8-А класу Першої міської гімназії віртуальна подорож до найбільш відвідуваних місць світу.

   За одну мить діти опинилися на яскравій від неонових вогнів, завжди вселій і бурхливій площі Таймс-скверу у Нью-Йорку, ще кілька хвилин-і вони вже крокували Національним Меморіальним парком у Вашингтоні, споглядаючи Білий дім, Капітолій, завітали до однієї з найбільших бібліотек світу – бібліотеки Конгресу США. На власні очі побачили монумент Джорджу Вашингтону, відвідали меморіали Томасу Джефферсону та Аврааму Лінкольну. На хвилинку зупинилися на мосту „Золоті ворота”, який з'єднує місто Сан-Франциско з його передмістям.

А що вже цікаво було побувати у Діснейлендах Флориди, Каліфорнії та Парижа. Адже тут інша реальність, інший час, інша географія. Тут людей не поділяють за віком і національністю. Тут всі і завжди свої.

Цікава розповідь бібліотекарів, що супроводжувалася показом відеоматеріалів і музикою, знову „перенесла” присутніх до визначних місць Великобританії, Японії, Канади, острова Сіте у Франції, де знаходиться знаменитий Собор Паризької Богоматері. За 40 хвилин діти здійснили навколосвітню подорож – захоплюючу, насичену, цікаву і пізнавальну.

Якщо і вас зацікавила віртуальна подорож до найбільш відвідуваних місць світу, завітайте на захід до нашої бібліотеки, не пожалкуєте.