background

    21 вересня у актовій залі бібліотеки, де відбулася презентація книги Н. Горішної „Під сонцем серця”, зібралися шанувальники її творчості: учні 9, 10 класів 1-ї міської гімназії, колеги по перу, бібліотекарі.

   Це десята книга у творчому доробку черкаської поетеси, перекладачки, члена Національної спілки письменників України, що вийшла у видавництві „Вертикаль”. 

  Безліч квітів і привітань одержала на свою адресу авторка. Серед гостей були: голова Черкаської обласної організації НСПУ Валентина Коваленко, літературознавець, професор, викладач Черкаського університету ім. Б. Хмельницького Володимир Поліщук, дитяча письменниця, лауреат літературної премії ім. В. Короленка Майя Фролова, батько поетеси, колеги-письменники.

   Ігор Забудський, письменник і художник, назвав Наталю Володимирівну чаклункою поетичного слова і зауважив, що „вона зуміла напрацювати в собі рідкісне уміння жити одразу в кількох вимірах і часах, пропускати хаос вражень через себе, щоб долучитися до гармонії співчуття і міркувань про людяність і любов”.

   Тонкий лірик і глибокий філософ Наталя Горішна знана також, як автор текстів багатьох пісень і романсів. Присутні мали чудову нагоду послухати пісні на вірші поетеси у виконанні черкаського композитора і виконавиці Наталії Саух, бардів Наталії Кузьменко і Володимира Даника, та поета Сергія Руднєва.

   Ще у Наталії Володимирівни чудове захоплення – квіти і фото. Саме їх присутні споглядали на екрані протягом усього заходу.

Свято пройшло у теплій, доброзичливій атмосфері.

Щиро сподіваємося на подальші зустрічі з поетесою та її новими книгами.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg