background

       Поетичні й музичні замальовки, присвячені одному з найніжніших людських почуттів – коханню, представили учням 10-М та 11-М класів ЗОШ № 4 працівники відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів напередодні Дня святого Валентина.

      Людська історія може похвалитися не однією красивою легендою про кохання. Пігмаліон і Галатея, Юнона і Авось, Олексій Толстой і Софія Міллер, Іван Франко і Ольга Рошкевич, Леся Українка і Сергій Мержинський... У цих романах знайшло вихід кохання тужливе, іскристе, самовпевнене, непереборне, трагічне.

      Чудовою мистецькою ілюстрацією до розказаних історій стали: вірші В. Симоненка «Вона прийшла» та І. Франка «Чого являєшся мені у сні?», пісня А. Герман «Эхо любви», ніжний і щемливий вальс Є. Доги. Світле почуття Варвари Довженко до Олександра Довженка стало «листами любові» – ненадісланими зізнаннями, незаспіваними піснями, які також прозвучали на заході. Фінальним акордом прозвучала «Баллада о прокуренном вагоне», начитана А. Мягковим і В. Тализіною до к/ф «Іронія долі». Уже, мабуть, назавжди їхніми голосами у вічність промовлятиме єдиний і найважливіший девіз усіх закоханих сердець: «С любимыми не расставайтесь…».

 

sr1.jpg sr2.jpg

      У переддень модного заокеанського свята в черкаських дітлахів стабільною популярністю користується захід, підготовлений відділом масової роботи та естетичного виховання (див. публікацію «Валентинів день»). 13 та 14 лютого в ньому взяли участь учні 1-Б класу Першої міської гімназії, 3-А та 3-Б класів СПШ № 3.

 

DSC00492.JPG DSC00506.JPG DSC00527.JPG IMG_4981.JPG