background

     Переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України-2013» Дев’ятко Денис та Березовська Юлія стали учасниками  Фестивалю дитячого читання «Книгоманія», що відбувся  з 17 по 19 травня у м. Львові.

       На них чекала насичена програма – участь у Параді літературних героїв, нагородженні переможців конкурсу «Найкращий читач України-2013», різноманітних майстер-класах, зустрічах із сучасними українськими дитячими письменниками та почесним гостем із Великої Британії Іаном Вайброу.  Особливо Юлі та Денису запам’яталась екскурсія до бібліотеки Львівського національного університету ім. І.Франка, де юним читачам вручили іменні читацькі сертифікати.

     Серед заходів фестивалю для Юлі найцікавішим був літературний квест, розгадуючи завдання якого треба було добряче побігати по місту.  Команда, в якій вона змагалася, набрала найбільшу кількість балів та здобула перемогу.  А  Денису сподобався мозковий штурм «Одна фраза – тисяча послідовників», під час якого його учасники вигадували ідеї для рекламних кампаній по залученню дітей до читання. Саме фраза запропонована його командою «Навіть Азаров читає, а тобі слабо?» була визнана найкращою.

02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg