background

         Цікаво та весело відзначили юні читачі бібліотеки  Міжнародний жіночий день – 8 Березня. 

Для наймолодших читачів у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів було проведено родинне свято «Прекрасну і святу, звеличуючи жінку». Діти запросили на свято своїх мам та бабусь, підготували для них концертну програму з піснями, віршами, танцями. Цікавими для учасників свята були конкурси «Яка моя мама», «Намалюй маму», «Хто більше».

Жартівливі сюрпризи приготували дівчаткам-однокласницям хлопчики. А дівчатка, у свою чергу,  мали змогу зробити їм смішні зачіски у конкурсі «Чубчики».

DSC03841.JPG DSC03929.JPG DSC03932.JPG IMG_2916.JPG

Пізнавально-розважальна година «Сьогодні свято у дівчат» відбулася у відділі обслуговування учнів 5-9 класів. Учасники свята, учні 5-Б класу ЗОШ №12, познайомилися з традиціями святкування Міжнародного жіночого дня у різних країнах світу, згадали народні прислів’я та приказки, пов’язані з мамою.

Із задоволенням діти взяли участь у конкурсах, які запропонувала їм бібліотекар. Хлопчики відчули себе відомими акторами, зробивши інсценівку казки, а дівчатка побували на справжній «Пекельній кухні». Наприкінці заходу хлопчики красиво та галантно привітали дівчаток зі святом.

DSCI0499.JPG DSCI0501.JPG DSCI0502.JPG DSCI0511+++.jpg

У відділі масової роботи та естетичного виховання для учнів 2 класу приватної школи «Софія» відбувся конкурс «Найкращий подарунок мамі».  Діти взяли участь у майстер-класі з виготовлення солодкого подарунка «Вісімка з цукерок» та визначили переможця конкурсу.

DSC03958.JPG DSC03969.JPG DSC03995.JPG DSC04010.JPG