background

   До Міжнародного дня захисту дітей відділи обслуговування бібліотеки підготували та провели низку заходів.

   31 травня в обласному санаторії „Сосновий бір” для дітей середнього шкільного віку відбулося свято-розвага „Сяйте, усмішки, сонцем зігріті”. Діти були активними учасниками різноманітних конкурсів: „Відгадай мелодію”, „Подорож у природу”, „Впізнай голос птахів”. Ті, хто мріє стати відомими співаками, взяли участь у конкурсі „Народна зірочка”.

31.05.2011
    Бібліотека долучилася до проведення дитячого свята у парку „Ювілейний” організованого КП "Дирекція парків" та Соснівським і Придніпровським територіальними реабілітаційними центрами. Бібліотечний ляльковий театр „Грайлик” показав присутнім лялькову виставу „Троє поросят”. Виступ юних акторів дуже сподобався глядачам. В нагороду вони отримали численні оплески, слова вдячності та подарунки.

01.06.2011

   Свято-розвага „Щоб сонце світило дітям, а діти всміхались йому”

   Свято, яке підготували та провели в дитячому парку обласна бібліотека для дітей спільно з КП "Дирекція парків",  було веселим, радісним і гамірним.

   Залюбки діти брали участь у різноманітних конкурсах: „Чи знаєш ти казки?”, „Відгадай пісню”, „Народна зірочка” та ін.

   Дружно відгадували загадки та відповідали на запитання вікторини. Досить вправними показали себе в „Лицарському турнірі”, всі разом під музику займалися „Веселою зарядкою”.

   Найактивнішим, найкмітливішим, найерудованішим дісталися призи.

   Цього ж дня діти та дорослі мали можливість познайомитися із кращими малюнками учасників конкурсу „Формат: європейські цінності”,

0.jpg 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg

 01.06.2011

   „Я маю право, я – дитина” – під такою назвою відбулася правознавча гра у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів, учасниками якої були діти молодших класів СПШ №17 і ЗОШ №8. Під час гри школярі більше дізналися про Організацію Об'єднаних Націй, про Конвенцію ООН про права дитини, про свої права та обов'язки. Дітям випала нагода спробувати себе в ролі юриста та оцінити вчинки літературних героїв популярних книг з правової точки зору.