background
Бібліорозслідування «Детективна агенція Шерлока Голмса»

Долучитися до пошуків зниклої люльки найвідомішого вигаданого детектива в історії – Шерлока Голмса – змогли учні 7-А класу Першої міської гімназії. Вдалося їм це завдяки бібліорозслідуванню «Детективна агенція Шерлока Голмса», яке для них провели працівники відділу обслуговування учнів 5 – 9  класів.

Для успішного розслідування команди Ватсона й Шерлока взяли участь у шаховій партії, прочитали послання шрифтом Брайля й у дзеркальному коді дослідили фосфорні сліди за допомогою спеціальної лампи, позбирали жучків-підслуховувачів, іншими словами, перевтілилися в справжніх детективів. Учні мали можливість оглянути різні куточки бібліотеки, пошукати вказівки та розгадати шифри, щоб знайти важливі докази, які допоможуть їм вирішити, хто все ж таки є злодієм. Кожна команда працювала гуртом, об’єднуючи свої знання та навички, щоб успішно впоратися з усіма завданнями.

Під час бібліорозслідування читачі не лише весело проводили час, але й навчалися співпрацювати, розвивали свою логіку та аналітичне мислення. Крім того, вони мали можливість долучитися до цікавих дискусій про літературні детективні шедеври.

 

image001.jpg image002.jpg image003.jpg image004.jpg image005.jpg image006.jpg image007.jpg image008.jpg