background

Загг З. Дівчина Онлайн : роман / Зої Загг ; пер. з англ. Н. Ясіновської ; обкл. А. Чуніс. – Львів : Видавництво Старого Лева, 2019. – 423 с.

Загг З. Дівчина Онлайн у турне : роман / Зої Загг ; пер. з англ. Н. Ясіновської ; обкл. А. Чуніс. – Львів : Видавництво Старого Лева, 2019. – 415 с.

Книги британської фешн-блогерки, ютуберки та письменниці Зої Заґґ. У книзі «Дівчина онлайн» розповідається про шістнадцятирічну Пенні, яка захоплюється фотографією, має найкращого друга Елліота, та не може порозумітися з однолітками. Про своє життя, стосунки, розчарування й панічні атаки вона розповідає у блозі під ніком Дівчина Онлайн. Разом з Елліоттом і родиною Пенні їде на Різдво до Нью-Йорка. І під час найромантичнішого святкування в її житті дівчина опиняється в епіцентрі мережевого скандалу. У наступній книзі «Дівчина онлайн у турне» Пенні разом зі своїм хлопцем-музикантом Ноа вирушає в турне Європою. Проте виявляється, що гастрольне життя не таке захопливе, як вона собі уявляла: Ноа надто часто заклопотаний і не має на неї часу, а хтось надсила дівчині листи з погрозами. Чи впорається Пенні з новими викликами й чи вдовольниться статусом «дівчина рок-зірки», забувши про власну мрію?...

Для читачів середнього та старшого шкільного віку.