background

Палаш М. Ельфе, де ти? / Марцін Палаш ; пер. з пол. І. Тучапської ; мал., обкл. К. Колодзєй. – Харків : Школа, 2019. – 158 с. : іл. – (Кудлаті історії).

Палаш М. Ельф всемогутній / Марцін Палаш ; пер. з пол. І. Тучапської ; мал., обкл. К. Колодзєй. – Харків : Школа, 2019. – 175 с. : іл. – (Кудлаті історії).

Тільки-но Ельф, песик з притулку, знайшов собі нову домівку, як загубився. Сам-один у великому лісі, далеко від своїх людей і затишної лежанки, він потрапляє в ще більшу халепу – злі люди кидають його до тісної клітки. Та Великий і Молодий, нові господарі Ельфа, точніше його нова сім’я, не сидять склавши руки й виходять на слід улюбленця. А в книзі «Ельф всемогутній» розповідається, як Ельф під час канікул виїхав зі своєю новою сім'єю на море. Але от халепа! У перший же день виявилося, що хтось вкрав пансіонат для відпочинку, а в іншому живе якесь підозріле товариство, до того ж хтось пограбував місцевий Музей бурштину! На щастя, Ельф та приручені ним люди люблять кримінальні загадки, тому відразу розпочали слідство, яке вилилося в захопливу й небезпечну пригоду.

Для читачів середнього шкільного віку.