background

    Альгара А. Бджоли / Алехандро Альгара ; іл. Д. Говарта ; [пер. з англ. Т. Будної]. – Тернопіль : Навчальна книга-Богдан, 2013. – 35 с. : іл. – (Пізнаю світ).

    Чи цікаво вам, як і де живуть бджоли? Привітна, мила бджілка покаже, що робиться у вулику, як вона і її сестрички збирають пилок і нектар, як виготовляють віск і мед. Прочитавши цю книжку, ви дізнаєтеся, як розвиваються, ростуть і працюють робочі бджоли, що роблять трутні і королева-бджола. А ще тут подано цікаві факти про цих дуже корисних комах, показано їх значення і в житті людей, і в довкіллі.

    Для читачів молодшого шкільного віку.

    Альгара А. Метелики / Алехандро Альгара ; іл. Д. Говарта ; [пер. з англ. Т. Будної]. – Тернопіль : Навчальна книга-Богдан, 2013. – 35 с. : іл. – (Пізнаю світ).

    Мандруючи сторінками цієї книги, ви можете дізнатися всі секрети життя цих чудових комах: як вони живуть, харчуються й розмножуються, як перетворюються з гусениці на метелика. Більше того, у книзі є цікаві факти про метеликів, про їхню роль в навколишньому середовищі й про зв‛язок між ними та людьми.

    Для читачів молодшого шкільного віку.

    Альгара А. Мурахи / Алехандро Альгара ; іл. Д. Говарта ; [пер. з англ. Т. Будної]. – Тернопіль : Навчальна книга-Богдан, 2013. – 35 с. : іл. – (Пізнаю світ).

    Видання познайомить читачів із величезною сім’єю мурах: мурахою-королевою, летючими мурахами, мурахами-солдатами, покаже, як вони живуть і будують мурашники, а ще як вони вирощують рослини, розводять «дійних корівок» і воюють з іншими мурахами. У книзі також показано значення цих милих комашок в екосистемі.

    Для читачів молодшого шкільного віку.

    Альгара А. Павуки / Алехандро Альгара ; іл. Д. Говарта ; [пер. з англ. М. Карнаух]. – Тернопіль : Навчальна книга-Богдан, 2013. – 35 с. : іл. – (Я пізнаю світ).

    Ця захоплива книга розкаже, як живуть павуки, як вони плетуть павутинки, як полюють, щоб здобути їжу. Також можна дізнатися секрети маскування й деякі стратегії полювання різних видів павуків. Книга вміщує безліч цікавинок про цих багатолапих тваринок і про те, яку роль вони відіграють в екосистемі.

    Для читачів молодшого шкільного віку.