background

    Президентом України 2012 рік оголошено роком спорту та здорового способу життя. Він має стати переломним у популяризації рухливого способу життя і змінити ставлення українців до занять фізичною культурою та спортом. З цією  метою 17-20 квітня у бібліотеці був проведений  Тиждень інформації «Спортом займатися – здоров’я набиратися!»Найменші читачі бібліотеки  мали нагоду познайомитися з книжковою виставкою «Абетка здоров’я» та послухати огляд літератури біля неї. А ще дітвору чекали лялькова вистава «Палити – здоров'я губити!», бесіда-діалог «Як стати Нехворійком» та розважально-пізнавальна гра «Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати».

 
   Огляд літератури «Олімпійський у серцях вогонь», інформаційно-конкурсна розминка «Чи все ви знаєте про спорт?», інформаційні години та бесіди «Цікаве про спорт», «Досягнення юних спортсменів Черкащини», «Черкаські Мавпи-96». Шкільний баскетбол» не залишили байдужими учнів середнього та старшого шкільного віку. 
 
   У масових заходах  з пропаганди спорту та здорового способу життя взяли участь 339 учнів.
Підсумовуючи, слід відзначити, що проведення комплексу заходів по формуванню здорового способу життя здатні ефективно впливати на ціннісні пріоритети дітей та підлітків. Підвищення рівня інформованості дітей, їхніх батьків та найближчого оточення є вкрай корисним і  необхідним.
 
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg