background

   На календарі зима, проте тепла погода та дощі за вікном вказують на те, що осінь не поспішає відступати. Цієї чудової пори дуже актуально за філіжанкою гарячої кави почитати про щось незвичайне та помріяти про майбутнє. Як завжди, в пригоді стануть випуски нашої постійної добірки «Цікаве в періодиці».

   Для наших найменших читайликів, учнів 1-4 класів, ми підготували цікаві варіанти розваг, які не тільки не дадуть засумувати, а й допоможуть провести вільний час весело та змістовно. Учні 5-6 класів знайдуть пізнавальну інформацію про значення квітів у житті людей, а також ознайомляться із особливостями деяких екзотичних рослин. А на старшокласників, учнів 7-9 класів, чекає захоплива мандрівка в далеку Арктику, знайомство із позаземними істотами та інтригуюча історія про любов і всілякі викрутаси долі.

   Ніколи не втрачайте можливості дізнаватись щось нове, адже у світі ще стільки всього незвіданого! Переглядайте випуски нашої добірки, наповнюйтесь знаннями, прагніть нового і змінюйтесь на краще!