background

       Як і будь-яка вишукана пані, наша бібліотека надзвичайно пишається всіма своїми обновами. Ще б пак! Напередодні нового навчального року заклад може похвалитися не одними свіжими шатами, а цілим гардеробом. Вестибюль тепер зустрічає читачів яскравою інсталяцією «Бібліотека – територія читання». У різнокольорових пазлах розміщені фотографії переможців конкурсу книжкових відеооглядів «Фабрика вражень – 2016».

     Нагадаємо, що захід із популяризації книг і читання відбувся завдяки спонсорській допомозі роздрібної мережі магазинів комп’ютерної техніки, комплектувального та периферійного обладнання Brain. Загалом, в оформленні інсталяції використані фотографії переможців конкурсу, виконані Костянтином Міщенком. Друк світлин став можливим завдяки видавництву «Брама-Україна» та особисто його директорові Олександрові Третякову. Інсталяція виготовлена ТОВ «АЕТЕРНО».

     Але це ще не все! Варто лише перейти з вестибюля до читального залу відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1 – 4 класів, і можна навпростець потрапити до чарівної країни. Стіни залу тепер оформлені двома стильними великими картами – Нарнії (за однойменною серією книг К. С. Льюїса) та Середзем’я (фентезійний континент із книг Дж. Р. Р. Толкіна «Володар перснів», «Гоббіт» та частково «Сильмаріліон»). Тепер історії можна читати, звіряючи маршрут персонажів та локації їхніх пригод із масштабними й на вигляд старовинними мапами.

002.JPG 003.JPG 004.JPG