background

    Кілька яскравих лялькових вистав підготували для користувачів бібліотеки у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1 – 4 класів. На прикладі пари нескладних зимових історій «з життя» симпатичних ляльок юні читачі вчилися доброті, відповідальності й умінню відстоювати особисту позицію.

     Вистави «Білохвостик і ялинка» та «Новорічні пригоди» напередодні нового року переглянули учні 1-Б класу Першої міської гімназії, 1-А, 1-Б, 1-Г класів СПШ № 17, 1-А та 1-Б класів СПШ № 3. У першій казці йшлося про намагання одного маленького негідника зрубати розкішну пухнасту ялинку, принаду цілого лісу для прикрашання власної домівки. Так лісових мешканців ледве не позбавили чарівного зимового свята. Тільки згуртувавшись, об’єднавшись у тому числі із давніми ворогами, звірі відстояли-таки улюблену вічнозелену красуню.

      У другій історії сюжет розгортається довкола вкрай неприємної втрати. У Діда Мороза в останню мить зникла торбинка з подарунками! Щоправда, є підозра, що цьому зникненню «посприяла» Баба-Яга з підступними посіпаками Лінню й Брехунцем. Знайти презенти власнику було ох як нелегко – там ще вовки долучилися, і торбинка мандрувала з рук у руки (а інколи – й у лапи). Але зрештою, справедливість перемогла. І можна не сумніватися, малеча без заохочення від зимового мага цього року не лишиться, адже подарунки таки знову опинилися в його санчатах…

 

002.jpg 003.jpg 004.jpg 005.jpg