background

      …Можна зробити для себе не одне цікаве відкриття. Особливо, якщо коридорами книжкового храму мандрувати в компанії друзів і в процесі подорожі шукати загадковий скарб. Саме таке задоволення подарував учням 8-А класу ЗОШ І – ІІІ ступенів № 4 квест «Таємничими лабіринтами бібліотеки».

     Напередодні Всеукраїнського тижня дитячого читання було дуже доречним нагадати читачам, якими функціями й можливостями наділена наша бібліотека. Згуртувавшись у чотири команди, учасники квесту заходилися блукати поверхами, збираючи ключі та підказки до кожного наступного завдання. Конверти з необхідними даними чекали на них за дверима інформаційно-бібліографічного відділу, книгосховища (як правило, закритого для читачів), кабінету інженерної служби, Інтернет-центру, читального залу відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів, кіноапаратної і навіть підвалу.

     Але отримати ці дані було не так уже й просто: мандрівники розгадували ребуси й загадки, вчилися швидко орієнтуватися в читальні, демонстрували вміння користуватися скайпом. Та ще й були зобов’язані будь-що лишатися ґречними й акуратними – за це бібліотекарі теж ставили їм бали. Урешті, одна з команд різко вирвалася вперед і знайшла-таки заповітну скриню. А в тій скрині було… Приходьте й ви на наш квест, тоді й дізнаєтеся що саме!

 

002.JPG 003.JPG 004.JPG 005.JPG