background

    Під такою назвою відбулося фольклорне свято у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів. Учасниками дійства були учні 4-А класу Першої міської гімназії, які завітали до світлиці майстрів, щоб побачити творіння народних умільців, познайомитись із книгами, показати своє уміння в народних ремеслах.


   Перед конкурсом бібліотекарі розповіли юним учасникам про різні види народного декоративно-ужиткового мистецтва. Багато цікавого діти дізналися про вишивку та витинанку, глиняні вироби та народну іграшку.
Розділившись на дві команди, школярі взялися виявляти свої здібності та кмітливість у найрізноманітніших конкурсах. 
Не довелося  нудьгувати і вболівальникам, адже для них були підготовлені цікаві й дотепні запитання, правильні відповіді на які принесли додаткові бали командам.

   Підтримати своїх умільців та знавців народної творчості прийшли матусі, які не лише вболівали за дітей, а й допомагали журі оцінювати майстерність юних учасників. Перемогла, звичайно, дружба.

   По закінченню свята кожен із учнів мав можливість не лише познайомитися з розгорнутою книжковою виставкою „Запрошуємо до світлиці майстрів”, а й взяти книги додому.
 

 
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg