background

        Всім відомо, що сучасна бібліотека – це не просто книгозбірня, але й місце, де користувачі можуть реалізувати свої творчі здібності, а бібліотекарі – відшукати нові таланти.

     Доказом цього став літературно-музичний салон «Осіннє рандеву», зустрічі в якому вже стали традиційними. Цього разу учасниками салону були учні 8-10 класів Першої міської гімназії. Це справжні прихильники мистецтва, які влаштували свято не лише для себе, а й  для присутніх у залі ровесників.

     На заході вдало поєдналися Слово, Музика і Театр. Мова йшла про видатних композиторів: Вівальді, Паганіні та Шопена. Під час зустрічі звучали чудові поезії про славетних музикантів у виконанні учнів 8-А класу: Карпенко Крістіни, Стрілецької Поліни, Чепурної Каріни, Скрипки Катерини, Безніздрої Анастасії, Лагутіна Іллі.

     Незабутнє враження справила лірична пісня, яку виконала італійською мовою Котолуп Анастасія.

     Романтичний вальс (у виконанні Арсенія Рабенка, Катерини Вусатенко) та незабутній заворожуючий  танок (у виконанні Чернової Дарини) стали окрасою заходу.

     Вразили технікою музикування і виконанням творів великих композиторів учень 8-А класу Марк Смірнов та викладачі музичної школи №2 Шевцова Інна та Лактіонова Валентина.

     Всіх захопила яскрава гра юних акторів Чугая Олексія та Чичиркози Ігоря, які постали перед глядачами в ролі суворого інквізитора та шляхетного Вівальді.

     Оплесками зустрічали учні віртуоза Паганіні та його підступного друга (у виконанні Вознюка Івана та Ковальова Андрія).

     Глядачі були у захваті від модного пана та двох грайливих панянок (у виконанні Котенка Захара, Тодореско Лесі та Синьоок Надії), які пліткували про молодого Шопена та його популярність.

     Глядачі просто не впізнавали своїх однокласників, які вкладали душу у сценічне дійство. Хтозна, може, саме серед цих юних акторів є майбутні королі та королеви театральної сцени?! 

      Відео із заходу можна переглянути тут

1.JPG 10.JPG 11.JPG 12.JPG 13.JPG 14.JPG 15.JPG 16.JPG 2.JPG 3.JPG 4.JPG 5.JPG 6.JPG 7.JPG 8.jpg 9.jpg