background

     У відділі масової роботи та естетичного виховання гостинно відчинило свої двері арт-кафе «У колі друзів». Його відвідувачами стали вихованці студії ARTSOL Оксани Литвиненко.

     Не секрет, що талант рано чи пізно дасть про себе знати. І кожен з нас у глибині душі чекає цього урочистого моменту. Як же прекрасно, коли мить натхнення приходить у дитинстві, а поряд є вірний учитель, який допоможе тобі реалізувати себе як творчу особистість. Саме такою людиною для учнів студії ARTSOL стала черкаська художниця Оксана Литвиненко. Вона в кожній дитині бачить яскраву індивідуальність, намагається підтримати прагнення малювати, розвиває творчі здібності студійців.

     Працюючи з дітьми, художниця керується словами Жана Шардена: «Пензель, рука і палітра потрібні, щоб малювати, але картина створюється зовсім не ними».

     Саме тому роботи юних художників вражають особливим сприйняттям навколишнього світу, таким незвичним та небуденним. У цьому нас переконує кожний дитячий малюнок, представлений на виставці «Кольорові квадрати».

     Для юних художників зустріч в бібліотечному арт-кафе стала гарною нагодою не тільки презентувати свої роботи, а й цікаво та змістовно провести дозвілля: поспілкуватися з однолітками, помалювати, послухати чудову музику, поласувати солодощами.

     Все це залишило теплий спогад у душах маленьких відвідувачів нашого арт-кафе.

     Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку Оксани Литвиненко та її учнів, яка триватиме в бібліотеці протягом літа!

03.JPG 04.JPG 05.JPG 06.JPG