background
   Добігає кінця перший місяць літніх канікул школярів. Багато з  них  у м. Черкаси провели його у пришкільних таборах відпочинку і активно відвідували у цей час нашу бібліотеку. Загалом, протягом червня учасниками розважально-пізнавальних заходів стали понад 4,5 тис. дітей, а всього за цей пеіод читачі відвідали бібліотеку близько 13 тис. разів.

    Найактивнішими книголюбами виявилися учні із таборів СПШ №3, 17, 20, гімназії №31 та ЗОШ №12, які побували на заходах по 6-10 разів.

   Бібліотекою обслуговувалися також діти, які перебували у санаторіях „Сосновий бір”, „Мрія” і таборі „Мальва” обласного центру еколого-натуралістичної творчості МАН учнівської молоді.

   А ще на екскурсію до бібліотеки приїздили діти із пришкільного табору с. Малі Канівці Чорнобаївського району.

   Всі, хто побував у бібліотеці протягом місяця, були учасниками конкурсної програми „Книголюби та казкознавці”, серії ігор „Розумні та кмітливі”, „Книжка – гарна чарівниця, відкриває таємниці”, „Хвилинка на роздуми” та ін.

   Для багатьох юних шанувальників книги літо – це пора, коли можна більше часу присвятити улюбленому заняттю – читанню.

   Не забувають діти і про наступний навчальний рік. Готуючись до нього, вони приходять до бібліотеки по книги, рекомендовані шкільною програмою.

Літо з книгою – це цікаво, змістовно, корисно.

01.JPG 02.JPG 03.JPG 04.JPG 05.JPG 06.JPG