background
Зустріч Анни Григорович із читачами Черкаської обласної бібліотеки для дітей

Зустріч з українською письменницею Анною Григорович у межах циклу заходів «Майстри пера – дітям» відбулася в Черкаській обласній бібліотеці для дітей. Поспілкуватися з літераторкою до закладу прийшли учні 1 – 2 класів приватної школи “Discovery” (c. Руська Поляна) – постійні читачі відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1 – 4 класів, що організував і нинішню подію.

Цю письменницю користувачі нашої книгозбірні знають давно й дуже люблять. Вона не один рік активно долучається до наших заходів, представляє свої нові роботи, ділиться з дітьми своєю мудрістю й жваво реагує на їхні зауваження. Книги Анни Григорович «Чарівні пригоди конячки Камелії та зоряних дітей Дмитрика й Насті», «Чудесна дудочка», «Зелений трамвай» і свіже підліткове фентезі «Три дні з життя Єви» стабільно користуються популярністю в читачів різного віку.

Цього разу письменниця зробила акцент на добрій і натхненній книзі про особливих дітей і дружбу «Чарівні пригоди конячки Камелії та зоряних дітей Дмитрика й Насті». Трошки розповівши маленьким учасникам зустрічі про себе й свою творчістю, Анна Григорович зачитала їм найвиразніші уривки з твору. А наприкінці зустрічі гостя зробила дітям музичний подарунок і презентувала листівки з конячкою Камелією на пам’ять.

 

image002.jpg image003.jpg image004.jpg image005.jpg