background
Запрошуємо охочих на обласне дитяче свято «Україна – це ми»!

Не пропустіть! Яскраве розважально-пізнавальне свято для переможців чотирьох бібліотечних конкурсів. У програмі: майстер-класи, квести, козацькі змагання, спілкування із цікавими гостями, пізнавально-розважальні заходи спільно з Черкаським обласним краєзнавчим музеєм, урочиста церемонія нагородження. У бібліотеці працюватиме відразу 7 локацій, присвячених різним етапам історії України крізь призму пригодницьких і фантастичних творів Володимира Рутківського.

УВАГА! Учасниками свята можуть стати ВСІ наші читачі, а не лише лауреати конкурсів. Єдина обов'язкова вимога – попередня реєстрація! Якщо ви хочете відвідати наші локації, напишіть про це в повідомленні сторінці бібліотеки у Фейсбуці, у дірект бібліотечного профілю в Інстаграмі або на електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. У темі листа вкажіть: «Хочу стати учасником свята «Україна – це ми».

У тексті листа зазначте ваше ім'я та вік. Учасників дійства зустрічаємо 22 серпня (неділя) у вестибюлі Черкаської обласної бібліотеки для дітей із 10.30. Об 11 годині починають працювати локації. Чекаємо на вас