background
Конкурс дитячої творчості до 30-ї річниці незалежності України

Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Незалежна і єдина – моя Україна!» оголошує Національна бібліотека України для дітей до 30-ї річниці незалежності України. До участі запрошуються всі діти-учні з 1 по 11 клас, які мають мистецький талант. Змагання проводиться в трьох напрямках: «Малюнок» (зображення в довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, фарбами чи фломастерами, у форматі А3), «Вишивка» (роботи на тканині, з використанням різних технік вишивання в довільному форматі), «Аплікація» (роботи з використанням будь-яких круп, насіння та додаткових природних матеріалів у форматі А4 або А3, а також роботи із застосовуванням будь-яких технік квілінгу у вигляді панно на папері, тканині, пластику або дереві).

Важливо! Конкурс проводиться в три етапи: на місцевому, обласному та всеукраїнському рівнях. Найкращі доробки, визначені на місцевому рівні, просимо надсилати до 4 липня 2021 року включно на поштову адресу Черкаської обласної бібліотеки для дітей: 18001 м. Черкаси, вул. Святотроїцька, 24.

Додаткові вимоги до конкурсних робіт та критерії їх оцінювання, а також детальний перелік організаторів змагання можна знайти в положенні про конкурс на сайті Національної бібліотеки України для дітей.

Звертаємо вашу увагу також на те, що це не єдиний всеукраїнський творчий конкурс для дітей, оголошений Національною бібліотекою України для дітей на цей період. Наразі роботи приймаються також на конкурс дитячого екомалюнка «Книга і діти, екологія і світ». Його деталі також можна прочитати в положенні на сайті основного організатора. Якщо ви бажаєте долучитися й до нього, просимо надсилати малюнки так само на поштову адресу Черкаської обласної бібліотеки для дітей до 26 квітня 2021 року включно.