background
Анна Павлова з Черкащини перемогла у Всеукраїнському конкурсі "Творчі канікули"

Перше місце в номінації «Моя майбутня професія» серед учасників старшої вікової категорії у Всеукраїнському літературному конкурсі «Творчі канікули – 2020» завоювала Анна Павлова, 15-річна читачка Звенигородської районної бібліотеки для дітей. У своєму конкурсному есеї дівчина аналізувала різні професії – лікаря, кухаря, моделі, письменника, вчителя – й, зрештою, дійшла висновку, що для неї найважливіше розібратися в людській душі, отже, «сродною працею» для неї буде фах психолога. Перелік усіх переможців змагання та їхні портрети доступні на сайті Національної бібліотеки України для дітей. Але привід для гордості є не лише в Анни, а й ще в кількох учасників від Черкащини!

Крім основних переможців у кожній номінації, головне журі традиційно визначає юних талантів, чиї роботи будуть опубліковані в збірці «Творчі канікули». Цього року до такого альманаху ввійдуть вірші й проза ще чотирьох маленьких письменників із нашої області. Отримати примірник збірки й побачити в ній свою роботу зможуть: Загарія Ілона (Жашківський район), Гладка Діана (м. Умань), Шарапова Вікторія (м. Звенигородка) та Дерій Яна (м. Черкаси).

Хто ще з талановитих дітей Черкащини претендував на перемогу за підсумками обласного етапу конкурсу, читайте в статті на сайті Черкаської обласної бібліотеки для дітей.