background
Підбито підсумки обласного етапу Міжнародного дитячого конкурсу-єднання «На одній хвилі»

    На адресу конкурсної комісії надійшло 50 плакатів і малюнків від 48 юних художників Черкащини. Відповідно до положення, діти пропонували власне образотворче висловлювання на одну з таких тем: «Дитяча книга долає кордони», «Майбутнє нашої планети», «Моя країна на мапі світу», «Країна починається з тебе», «Про що мріють діти», «Діти за мир!». Засідання журі відбулося в Черкаській обласній бібліотеці для дітей. За його підсумками було визначено 9 переможців у 3 вікових категоріях.

    До складу суддівської комісії увійшли: професійний художник Павло Солощенко, художниця-оформлювач Черкаської обласної бібліотеки для дітей Катерина Огороднікова, завідувачка сектору естетичного виховання відділу масової роботи та естетичного виховання Черкаської обласної бібліотеки для дітей Валентина Дем’яненко.

      Роботи за тематикою, кольорами, рівнем майстерності були дуже різними, зважаючи на значний віковий розрив між авторами, адже участь у змаганні могли взяти учні 1 – 11 класів. Однак кожен малюнок і плакат варті уваги, у чому ви можете переконатися особисто. Усі роботи, надіслані на конкурс, були об’єднані у відеофайл, який можна переглянути, відвідавши сторінку Черкаській обласній бібліотеці для дітей у мережі ФейсбукЧеркаській обласній бібліотеці для дітей у мережі Фейсбук

      Після тривалого обговорення призові місця було вирішено розподілити так:

Категорія читачів-учнів 1 – 4 класів

1 місце – Олексій Радченко (м. Черкаси);

2 місце – Софія Щербакова (м. Черкаси);

3 місце – Єва Стара (м. Черкаси).

Категорія читачів-учнів 5 – 8 класів

1 місце – Юлія Мойсеєва (с. Мошни Черкаського р-ну);

2 місце – Софія Антонова (м. Черкаси);

3 місце – Марія Жульова (м. Черкаси).

Категорія читачів-учнів 9 – 11 класів

1 місце – Катерина Кушнір (м. Черкаси);

2 місце – Софія Скорина (м. Черкаси);

3 місце – Олександр Перехрест (смт Драбів).

    Усі роботи, визначені найкращими, будуть надіслані до Києва для участі в наступному етапі конкурсу. Вітаємо переможців і дякуємо всім, хто долучився до цього свята творчості.

 

002.JPG 003.JPG 004.JPG 005.JPG