background
Бібліотека презентує краєзнавчу гру на тематичному культурно-мистецькому вернісажі

    Краєзнавчу гру «Пізнай свій край з бібліотекою» провели працівники нашої книгозбірні в межах культурно-мистецького вернісажу «Черкащина – місце сили, історико-культурного різноманіття і творчості», організованого Черкаським обласним краєзнавчим музеєм спільно з Благодійним фондом «Родина ЛГ». Так Черкаська обласна бібліотека для дітей стала частиною грандіозного дійства, що включало різнопланові виставки, виступи аматорських і професійних творчих колективів та окремих виконавців, екскурсії й нетворкінг у краєзнавчому музеї, майстер-класи, тренінги, професійні презентації тощо.

    Нашій читальні випало спілкуватися з дітьми й дорослими на локації № 3 «Презентація закладів». Для всіх зацікавлених представники відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1 – 4 класів провели вікторину, присвячену Черкащині. Питання були об’єднані в такі тематичні розділи: «Рук людських творіння», «Знай наших», «Дива природи», «Мій край – моя історія», «Черкаси давні і сучасні», «Секретна комірка». Усні питання доповнювалися ілюстраціями.

    Від відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів і відділу масової роботи  та естетичного виховання на старших читачів чекали ребуси, загадки, різні завдання, присвячені районам і містам нашої області. Усі активні гравці в якості заохочення отримували листівки й книжкові закладинки на тему читання. А найкращі знавці історії, відомих людей, пам’яток і сучасності краю заслужили в подарунок книгу Олени Желєзняк «Таємниці козацького міста».

 

002.JPG 003.jpg 004.JPG 005.JPG 006.JPG 007.JPG 008.JPG 009.JPG