background
Переходимо в режим "Книга за попереднім замовленням"

Шановні читачі!

З 12 листопада на території Черкаської області починають діяти карантинні обмеження «червоної» зони. Відповідно, для дотримання протиепідемічних заходів та уникнення скупчення відвідувачів, видача книг у Черкаській обласній бібліотеці для дітей здійснюватиметься ВИКЛЮЧНО ЗА ПОПЕРЕДНІМ ЗАМОВЛЕННЯМ.

Виявити наявність потрібної вам книги у фонді бібліотеки допоможе електронний каталог.

Замовити можна до 5 книг терміном на 30 днів.

У замовленні обов’язково слід вказати:

  • ім’я, прізвище, школу та клас, а також контактний номер телефону або електронну адресу замовника;
  • прізвище автора, назву книги.

Бібліотекарі вам зателефонують або надішлють електронний лист із зазначенням дати, коли можна забрати своє замовлення.

Замовити книги можна:

  • реєструючись або авторизуючись (якщо раніше проходили реєстрацію) на сайті бібліотеки. Після чого заповніть форму, зазначивши книги для замовлення. При виникненні проблем із реєстрацією прохання надсилати листи на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. де чітко описати проблему та вказати прізвище та ім'я, під якими проходили реєстрацію.
  • за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  • за номерами телефону 35-72-01, 35-75-57 (понеділок-четвер з 9 до 18 години, п’ятниця з 9 до 17 години)

Книги видаватимуться з понеділка по четвер з 10 до 18 години, у п’ятницю, неділю з 10 до 17 години.

Увага! Видача книг користувачам старше 18 років здійснюватиметься лише за наявності в них COVID-сертифікату, або Міжнародного свідоцтва про повний курс вакцинації, або негативного результату ПЛР-тестування, або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтвердженя за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема – мобільного додатка Порталу Дія.