background
Перше вересня в бібліотеці

Якщо відзначати День знань у бібліотеці, то весь навчальний рік будеш дуже розумним і метким, і кожна книжка надовго лишатиметься в пам’яті! Гаразд-гаразд, ми знаємо, що немає такої прикмети. Але її варто було б вигадати, адже наші читачі не раз підтверджували своїм прикладом, що регулярні відвідини бібліотеки дають неоціненну користь інтелекту й сприяють відмінному настрою. То чом би й не відзначити Перше вересня в книжковому храмі?.. Учні Першої міської гімназії так і зробили, і, ми певні, не пошкодували, адже свято вдалося на всі сто.

Пробудити мозок після канікулярної «сплячки» й одночасно освіжити свої знання про Батьківщину взялися учні 3-Б класу. Для них у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1 – 4 класів провели історичну гру «В моєї України сто облич». У форматі вікторини та запитань «вірю – не вірю» читачі пригадували рекорди нашої держави, її символи, козацтво, національну кухню, народні ремесла, пам’ятки. Матеріал, дібраний до цієї гри, ще раз переконливо продемонстрував малечі, наскільки багата Україна культурою, традиціями й своїми громадянами. А наприкінці заходу дітлахи ще й переглянути рушник єдності, що наразі експонується у відділі масової роботи та естетичного виховання й доступний для всіх користувачів.

Свій перший у житті навчальний рік учні 1-Б розпочали святом «День знань в бібліотеці». Бажаємо малечі, щоб подальше навчання було в задоволення, знання здобувалися швидко та легко. Бібліотечні ж зали завжди для них відкриті й мають, чим допомогти в школі.

 

image001.jpg image002.jpg image003.jpg image004.jpg image005.jpg image006.jpg image007.jpg image008.jpg