background

     У відділі обслуговування учнів 5-9 класів відбувся урок державності „Будь же у віках благословенна, соборна Україно суверенна”, на якому побували старшокласники ЗОШ №6, ЗОШ №12, Першої міської гімназії.

    Школярі дізналися про історію боротьби українського народу за об'єднання своїх земель, згадали тих, хто словом і ділом намагався відстояти свободу та незалежність України. Під час заходу були використані кадри документального фільму „Акт Злуки: відтворення історичної правди” та відеоролик „День Соборності”. На закінчення заходу бібліотекар познайомила присутніх з тематичною підбіркою літератури.


 

 

    Під час проведення уроку державності „Наш прапор в золоті й блакиті” бібліотекар відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 кл. розповіла учням 3-Б класу СПШ №3 про державну символіку України, про походження українського прапора.

alt

    Учні 4-Д класу СПШ №17 показали свої знання, ерудицію, кмітливість під час проведення історичної гри „Одна в нас земля і одна Україна”, яка відбулася у відділі дошкільників та учнів 1-4 класів.

Для дітей молодшого шкільного віку бібліотекарі провели огляд книжкової виставки „Україно, ти для мене диво”.

alt