background

Епплгейт К. Останниця. Одна на світі / Кетрін Епплгейт ; пер. з англ. Г. Яновської ; за ред. Р. Трифонова ; іл. М. Костенка. – Харків : Жорж, 2019. – 445 с. : іл. – (Час із книгою).

Епплгейт К. Останниця. Перша серед усіх / Кетрін Епплгейт ; пер. з англ. Г. Яновської ; за ред. Р. Трифонова ; іл. М. Костенка. – Харків : Жорж, 2019. – 421 с. : іл. – (Час із книгою).

Щоб дізнатися, чи справді вона остання зі свого виду, Биш вирушає у подорож засніженими горами Дрейландії. Вона сподівається, що стародавня легенда – не вигадки й таємна колонія дейрнів таки існує. Але як їх знайти, коли в країні назріває війна й на кожному кроці чатує небезпека? Не тільки дейрни, але й інші види можуть опинитися під загрозою знищення. Проте Биш та її друзі не втрачають надії. Відданий Тоббл, смілива та винахідлива Кхара, мудрий, але небезпечний Лови-Удачу та крадій із магічними здібностями Ренцо – всі вони несподівано для себе опиняються в епіцентрі повстання, яке здатне змінити їхній світ. Биш – остання зі свого роду, та чи стане вона першою, хто поведе за собою бунтівників?

Для читачів середнього шкільного віку.