background

    Ковелл К. Як приручити дракона : повість. Кн. 4 : Як зняти прокляття дракона / Крессида Ковелл ; пер. з англ. А. Саган ; іл. авт. – Київ : Рідна мова, 2019. – 239 с. : іл. – (Як приручити дракона).

    Ковелл К. Як приручити дракона : повість. Кн. 5 : Як стати драконським хвісториком / Крессида Ковелл ; пер. з англ. А. Саган ; іл. авт. – Київ : Рідна мова, 2020. – 239 с. : іл. – (Як приручити дракона).

    Ковелл К. Як приручити дракона : повість. Кн. 6 : Слідами лютого дракона (Путівник героя) / Крессида Ковелл ; пер. з англ. А. Саган ; іл. авт. – Київ : Рідна мова, 2019. – 254 с. : іл. – (Як приручити дракона).

    Ковелл К. Як приручити дракона : повість. Кн. 7 : Як осідлати драконову бурю / Крессида Ковелл ; пер. з англ. А. Саган ; іл. авт. – Київ : Рідна мова, 2019. – 269 с. : іл. – (Як приручити дракона).

    Ковелл К. Як приручити дракона : повість. Кн. 8 : Як розбити драконове серце / Ковелл, Крессида ; пер. з англ. А. Саган ; іл. авт. – Київ : Рідна мова, 2019. – 303 с. : іл. – (Як приручити дракона).

    Пригоди вікінга Гиккуса та його дракона Беззубика тривають. У кожній із книг син вождя племені патлатих розбишак, Гиккус Страхітний Окунь ІІІ, розповідає про свої захопливі пригоди по світу, в яких йому доводилося проявляти кмітливість і відвагу. Це й невдала морська подорож, у якій Гиккус потрапляє в полон до римлян, і пошук картоплі, щоб врятувати друга, і проникнення в одне з найбільш охоронюваних місць Варварського Архіпелагу – Бовванську громадську бібліотеку, і жахливо довгий великий вікінгівський заплив у крижаній воді, в якому перемагає той, хто прийде до фінішу останнім. Та ще кілька цікавезних історій.

    Для читачів молодшого шкільного віку.