background

    Великі тварини і не тільки... / [пер. з англ. О. Назарова]. – Харків : Ранок, 2018. – 72 с. : іл. – (Перше NON FICTION читання. Рівень 1).

    Космос, повітря, вода і не тільки... / [пер. з англ. О. Назарова]. – Харків : Ранок, 2018. – 72 с. : іл. – (Перше NON FICTION читання. Рівень 2).

    Фантастичні рослини і не тільки... / [пер. з англ. О. Назарова]. – Харків : Ранок, 2018. – 96 с. : іл. – (Перше NON FICTION читання. Рівень 3).

    Робопарк і не тільки... / [пер. з англ. О. Назарова]. – Харків : Ранок, 2018. – 96 с. : іл. – (Перше NON FICTION читання. Рівень 4).

    Домашні улюбленці і не тільки... / [пер. з англ. Г. О. Теличук]. – Харків : Ранок, 2018. - 96 с. : іл. – (Перше NON FICTION читання. Рівень 5).

    Всесвітньовідома оксфордська серія адаптованої науково-популярної літератури призначена для навчання читанню. У книзі крупний шрифт і цікаві факти про все навколо: що таке скам’янілості? які кістки у кажана? з ким товаришує акула? як приймати душ у космосі? як бачать світ тварини? з чого складається око? хто мешкає під водою? що таке харчовий ланцюг? як говорить сова? чи можуть риби літати? як жили вікінги? Унікальні кольорові фотографії, малюнки і пояснення до них розвивають критичне мислення і лексичну грамотність. П’ять рівнів складності текстів допоможуть підібрати книгу для кожного малюка. А ще енциклопедії містять рекомендації для батьків щодо того, як працювати з книгою, які питання ставити дитині, тематичний словничок з новими словами та творчі завдання, котрі треба виконати з малюком. Для читачів дошкільного та молодшого шкільного віку.