background

    Бінг Д. Моллі Мун зупиняє час : [пер. з англ. Н. Косенко, Є. Коротяєвої] ; іл. М. Пузиренко / Джорджія Бінг. – Харків : Школа, 2016. – 286 с. : іл. – (Моллі Мун).

    Бінг Д. Моллі Мун і дивовижні часомандри : [пер. з англ. О. Голуб, Н. Косенко] ; іл. М. Пузиренко / Джорджія Бінг. – Харків : Школа, 2017. – 270 с. : іл. – (Моллі Мун).

    Бінг Д. Моллі Мун і мислечитальна машина : [пер. з англ. Н. Сидорової] ; іл. М. Пузиренко / Джорджія Бінг. – Харків : Школа, 2017. – 287 с. : іл. – (Моллі Мун).

    Бінг Д. Моллі Мун і мистецтво перетворення / Джорджія Бінг ; пер. з англ. Є. Коротяєвої, Н. Косенко ; іл. М. Пузиренко. – Харків : Школа, 2017. – 284 с. : іл. – (Моллі Мун).

    Бінг Д. Моллі Мун і музичне чудовисько / Джорджія Бінг ; пер. з англ. Є. Коротяєвої, Н. Косенко ; іл. М. Пузиренко. – Харків : Школа, 2018. – 234 с. : іл. – (Моллі Мун).

    Джорджія Бінг – англійська письменниця з театральною освітою, яка почала свою письменницьку кар'єру в середині 1990-х, малюючи комікси для найменших дітей. Вона видавала їх п'ять років, поки на початку 2000-х не задумала власну серію для дітей постарше – про дівчинку, яка володіє гіпнозом і вміє подорожувати в часі.

    Головну героїню серії – Моллі Мун знайшли в картонній коробці й віддали до сиротинцю. Десять жахливих років прожила Моллі в притулку. Директорка всіляко принижувала дівчинку, учителі сварили, а інші діти насміхалися. Тим часом Моллі мріє про прекрасне життя. І ось одного дня до рук дівчинки потрапляє книга про гіпноз – і все неймовірно змінюється! І далі на неї чекають карколомні пригоди із захопливими перетвореннями і блискуче життя. Вона вчится гіпнотизувати, виступає в мюзиклі, подорожує в минуле і знаходить своїх батьків, яких, виявляється, весь цей час тримав під гіпнозом її злий дядько.

    Для читачів середнього шкільного віку.