background

    Гаґеруп К. Маркус і дівчата : повість. [Кн. 2] / Клаус Гаґеруп, ; пер. з норвез. Г. Кирпи ; мал. К. Білетіної. – Вінниця : Теза, 2006. – 251 с. : іл.

    Гаґеруп К. Маркус і велика футбольна любов. [Кн. 3] / Клаус Гаґеруп ; пер. з норвез. Г. Кирпи ; [обкл. О. Молчанової]. – Вінниця : Теза, 2012. – 250 с. – (13+).

    Гаґеруп К. Маркус і Сігмунд. [Кн. 4] / Клаус Гаґеруп ; [пер. з норвез. Г. Кирпи ; обкл. С. Єрко]. – Вінниця : Теза, 2015. – 282 с. – На тит. арк. авт. не зазнач.

    Клаус Гаґеруп відомий як автор серії дитячих книжок про Маркуса. Головний герой роману – смішний, сором'язливий, але чарівний підліток, у якого завжди купа життєво важливих проблем. Наприклад, дівчата, через яких справжня чоловіча дружба під загрозою. Як зберегти і друга, і перше кохання? Романи Клауса Гаґерупа, володаря престижної Баргеровської премії, можна порівняти з дитячими творами Роальда Дала і Еріха Кестнера. Історії про Маркуса дійсно допомагають молодій людині ставитися з гумором до складних життєвих ситуацій. А дорослим – нагадують про юність і вчать розуміти дорослих дітей ...

    Для читачів старшого шкільного віку