background

    Мартін Д. Р. Р. Пісня льоду й полум'я : роман. Кн. 1 : Гра престолів / Джордж Реймонд Річард Мартін ; пер. з англ. Н. Тисовської. – Вид. 4-е. – Київ : КМ-БУКС, 2017. – 799 с. : іл., карти.

    Мартін Д. Р. Р. Пісня льоду й полум'я : роман. Кн. 3 : Буря мечів / Джордж Реймонд Річард Мартін ; пер. з англ. Н. Тисовської. – Київ : КМ-БУКС, 2016. – 1151 с. : іл., карти.

    Мартін Д. Р. Р. Пісня льоду й полум'я : роман. Кн. 4 : Бенкет круків / Джордж Реймонд Річард Мартін ; пер. з англ. Н. Тисовської. – Київ : КМ-БУКС, 2016. – 831 с. : іл., карти.

    Фантастична сага «Пісня льоду й полум'я» давно завоювала серця читачів у всьому світі, перекладена більш як на 20 мов і продається мільйонними накладами. Дія епопеї відбувається у псевдоісторичному світі, найбільш близькому до середньовічної Європи. Основним місцем дії є материк Вестерос, але також і велика земля на схід, відома під назвою Ессос . Більшість персонажів – люди, але в ході розповіді нам представляють і інші раси, такі як холодні і жорстокі Інші з далекої Півночі чи останні з драконів зі Сходу. В оповіданні три основні сюжетні лінії: хроніки династичної громадянської війни між кількома сім'ями за контроль над Вестеросом; зростаюча загроза від Інших, які мешкають за величезною крижаною Стіною, яка є північним кордоном Вестеросу; подорож Дейнеріс Таргарієн, вигнаної дочки короля Ейєріса Таргарієна, який був убитий в ході іншої громадянської війни за 15 років до цих подій. Дейнеріс зараз шукає спосіб повернутися в Вестерос і пред'явити свої права на трон. У міру того як дія розвивається, всі три лінії оповіді стають тісно пов'язаними і залежними одна від одної.

    Видання розраховане на широке коло читачів.