background

   У відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 кл. у рамках проекту «Україна читає дітям» відбулася зустріч учнів 4-х класів СПШ №17 та Першої міської гімназії з популярним хореографом Максимом Оробцем.

   Максим – багаторазовий чемпіон України з хіп-хопу, диско, фрі-стайлу, чемпіон світу серед юніорів з брейк-дансу в дуетах, чемпіон світу з фітнесу серед юніорів, майстер спорту міжнародного класу. Будучи учасником талант-шоу каналу СТБ «Танцюють всі – 3», увійшов до 20-и фіналістів проекту. Максим Оробець став хореографом команди Черкас у третьому сезоні шоу «Майданс» і вивів свою команду на 2 місце.

   Під час жвавого спілкування школярі дізналися про літературні уподобання нашого гостя, про те, як з часом вони змінюються, приходить переосмислення прочитаного раніше. Діти, на переконання Максима, повинні привчати себе навчатися змалечку, бути організованими і прислухатися до мудрих порад старших, тоді  вони неодмінно будуть успішними в дорослому житті.

   По завершенню зустрічі вдячні шанувальники Максима Оробця ще довго його не відпускали: брали автографи і фотографувалися.

001.jpg 002.jpg 003.jpg 004.jpg