background

     За останній час це вже друга масштабна інтелектуальна битва між учнями цього навчального закладу. Вони з азартом з’ясовували, хто з них найрозумніший, тренувалися у швидкості мислення та почутті гумору, бурхливо реагуючи на кожне логічно-іронічне запитання. Змагання для них організували працівники відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів.

     Протягом цієї гри найбільші емоції викликали питання про періодичність цвітіння квітки папороті, особливості телефонної культури японців та зв’язок між пам’яттю і талантом. З не меншим ентузіазмом підлітки відшукували витоки крилатого вислову «точити ляси» та інформацію про місця в оселі, де 10% економних жителів колишнього СРСР зберігають свої заощадження. Дзвінким сміхом реагували гравці на жарт «Вечірнього кварталу» та його логічні паралелі з репертуаром усенародного гурту «Океан Ельзи».

     Переможців у грі визначали серед команд, до складу яких входили підлітки різного віку, тож цього разу один найрозумніший курс ФІМЛІ визначити не вдалося. Та в будь-якому випадку від гри не втратив ніхто, адже учасники вкотре побачили, наскільки змістовним, веселим і корисним може бути дозвілля в колі начитаних і добре освічених людей.

 

002.JPG 003.JPG 004.JPG 005.JPG