background

           Вперше у Черкасах  творча і креативна молодь зустрілася у новітньому для нашого міста форматі «Pecha Kucha».

          У перекладі з японської «Pecha-kucha»  означає «балаканина» або «звуки бесіди». Автор по черзі показує 20 слайдів по 20 секунд кожен, супроводжуючи їх коментарями протягом 7 хвилин. Слайди змінюються автоматично, тобто ніяких «наступний слайд, будь ласка» або «можна назад?».

       Організаторами заходу у цьому форматі стали молоді працівники нашої бібліотеки. Зустріч, що була приурочена Всеукраїнському дню бібліотек, пройшла у теплій та невимушеній атмосфері. Теми для виступів учасники обрали різноманітні. Можна було почути  про те, як стати щасливим, розважити гостей, помандрувати найнеймовірнішими куточками світу, прикрасити своє життя солодкими шоколадними миттєвостями. Деякі учасники поділилися і власним досвідом ведення здорового способу життя, досягнення гармонії за допомогою методу психодрами та тренінгів особистісного зросту.

         Учасникам та глядачам неймовірно сподобалося проведення зустрічі у форматі «Pecha-kucha». Всі присутні виявили бажання зробити такі зустрічі традиційними та залучити до них нових учасників.

 

IMG_8748.JPG IMG_8749.JPG IMG_8761.JPG IMG_8763.JPG IMG_8777.JPG IMG_8781.JPG IMG_8795.JPG IMG_8806.JPG