background
Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання – 2021»

Ретельна робота книголюбчиків Черкащини, що тривала впродовж літа, добігла кінця. І ми з радістю повідомляємо, що переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання – 2021» визначено! Щовівторка й щоп’ятниці вони були з нами: перевіряли відеоролики, присвячені відомим письменникам, книгам, витворам мистецтва, самому процесу читання; відповідали на питання тематичних вікторин, ребусів, кросвордів й інших інтелектуальних ігор; складали пазли й розподіляли бестселери за жанрами. А водночас, проявляли власну ерудицію, кмітливість і креатив. То кому ж належить пальма першості?

Абсолютним лідером читання за підсумками двох літніх місяців стала Неля Скорик із смт. Драбова. Сумарно за виконання завдань вона набрала 241 бал. На другому місці опинився Андрій Дралов із м. Сміли з 216 балами. Лише пів бала не вистачило Ані Чубенко із с. Хацьки Степанківської ОТГ, аби наздогнати найближчого конкурента, тож вона посідає третє місце.

Утім, це не весь перелік активних і розумних читайликів, які долучилися до нашого змагання. Їм не вистачило зовсім трішки, аби потрапити в топ-3. Тож ми вирішили відзначити за участь також таких дітей:

– Андрій Лисак (м. Умань) – 210 балів;

– Дарина Прокопенко (м. Умань) – 210 балів;

– Олександра Рудик (м. Умань) – 209 балів;

– Андрій Макаренко (смт. Чорнобай) – 160 балів;

– Катерина Близнюк (м. Сміла) – 154 бали.

Ми щиро вітаємо вісімку наших лідерів, дякуємо за вашу увагу до наших конкурсів і добрий літературний смак! А ще – запрошуємо взяти участь в обласному святі «Україна – це ми», що відбудеться 22 серпня об 11 годині у Черкаській обласній бібліотеці для дітей. Ви зможете не лише повеселитися й дізнатися чимало нового про історію та сучасність нашої держави, а й отримати заслужені нагороди.