background

     Пасивний відпочинок на дивані перед телевізором не для вас? Прагнете справляти враження вдумливої людини й цікавого співрозмовника? Немає нічого простішого! Беріть приклад з наших читачів. Літо в розпалі, а вони знаходять час навідати улюблену книгозбірню. І не просто вибирають собі сповнені пригод книжки, а ще й самі в пригоди встряють. Наприклад, користувачі відділу масової роботи та естетичного виховання тільки й встигають, що вибирати для себе динамічний і веселий захід. Час пролітає непомітно, й настрій сягає до небес.

     Так, діти, які відпочивають й здобувають знання в денному англомовному таборі “DayСamp” від дитячого центру розвитку “SmartKids”, на дитячому літньому майданчику “Happy Land” та в дитячому оздоровчому таборі «Мрія», стали учасниками багатьох змістовних і цікавих заходів, що їх проводив у липні цей відділ. Начитаністю відвідувачі могли похвалитися в літературній грі «Послухаємо, пограємо, казки відгадаємо», театралізованій вікторині «Чарівна скринька казок», історично-літературному конкурсі «Україну свою пізнаю». Перевірити знання рідної мови, своїх прав і обов’язків та похизуватися загальною ерудицією допомогли інтелектуальна гра «Слідство ведуть ерудити», турнір правознавців «Знати закон – відповідати перед законом», гра-конкурс «Барви рідного слова». Як слід посміятися, порухатися й розслабитися дозволили розважальні програми «Канікул пора – радіє дітвора», «Щоб усіх нас посмішка здружила» та конкурсно-ігрові програми «У книжкових лабіринтах», «Літо – весела пора».

     Завжди є в читальні й можливість розширити власні горизонти та поглянути на звичні речі під новим кутом. Для цього придалися урок українознавства «Купальська ніч сповнена чудес», пізнавально-ігрова година «Абетка безпеки від бібліотеки», слайд-бесіда «Український живопис ХХ століття». Для дітлахів, які переступили поріг нашого закладу вперше, працівники відділу проводили також екскурсії бібліотекою. Таке дозвілля припало відпочивальникам до душі. Підтверджують це яскраві світлини, що вже поповнили нашу бібліотечну фотоскарбницю.  

002.JPG 003.JPG 004.JPG 005.JPG 006.JPG 007.JPG 008.JPG 009.JPG