background

 Чи доводилося тобі замислюватися над тим, як багато значить бібліотека у твоєму місті або селі? Можливо, колись ти знайшов там справжнього друга. Або натрапив на книгу, яка змінила твоє життя. Чи провів чимало часу, спілкуючись на цікаві теми з бібліотекарем чи однодумцями. А можливо, в стінах місцевої читальні з тобою одного разу трапилася дивовижна пригода, яку ти потім не один раз оповідав усім, хто хотів слухати? Настав час розповісти про це публічно! До Всеукраїнського дня бібліотек Черкаська обласна бібліотека для дітей започатковує нове й цікаве змагання, яке тобі просто не можна пропустити.

     Отже, фотоконкурс «BiblioSTORY» проводиться серед читачів нашої книгозбірні, а також районних і міських бібліотек області для дітей. Для участі в конкурсі необхідно:

     1. Зробити серію фотографій (від 5-ти знімків і більше) у бібліотеці, які ілюструють твою бібліоісторію (у світлинах має проглядатися сюжет).

     2. Надіслати фотографії, пронумеровані відповідно до послідовності закарбованих на них подій, на e-mailнауково-методичного відділу нашої бібліотеки (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

     Усі отримані роботи будуть негайно розміщуватися на сторінках бібліотеки в мережах ВКонтакте та Facebook, де за них можна буде проголосувати.

     Увага! Участь у конкурсі беруть тільки учні 5 – 9 класів.

     У листі просимо зазначити ім’я та прізвище автора, вік, контактний телефон, назву бібліотеки, в якій зроблено фотографії, а також джерело інформації про конкурс.

     Останній термін подачі конкурсних робіт – 30 вересня 2016 року.

     Чекати на результати можна вже 4 жовтня 2016 року.

     Переможця буде визначати журі, до складу якого увійдуть працівники обласної бібліотеки для дітей. Кількість уподобань фотографій у соціальних мережах при цьому буде взято до уваги.

     На автора найцікавішої історії, втіленої у фотографіях, чекатиме приємний приз. Спробуй свої сили – змагання починається просто зараз.        

         Телефон для довідок: (0472) 35-71-76.