background

      Юних творців найталановитіших, найвитонченіших і найяскравіших поезій та оповідань відзначали на традиційному конкурсі юних авторів «Тарасовими шляхами», організованому відділом освіти Черкаської районної державної адміністрації. Захід, як і раніше, відбувся в приміщенні нашої бібліотеки. Цього року участь у ньому взяли 30 учнів загальноосвітніх шкіл Черкаського району.

     Молоді поети представляли на розсуд журі й публіки власні погляди на життя, патріотизм, любов і дружбу, сучасну ситуацію в країні, класичну літературу, українську природу й традиції, – та й це ще неповний перелік обраних для втілення в римованій і прозовій формі тем. Їхні таланти оцінювала поетеса, член Черкаської обласної організації Національної спілки письменників України Ірина Швед та молодий поет, переможець районного й обласного етапів конкурсу «Тарасовими шляхами» Владислав Мельник.

     А поки компетентні судді обговорювали, хто ж цього року презентував найкращі роботи, зняти напругу й відволіктися конкурсантам допомогла пізнавальна відеогодина «Храм, де зберігається духовність», яку для них провели працівники відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів.

67504838.jpg IMG_6872.JPG IMG_6883.JPG IMG_6892.JPG